Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 9 чоловік

Тиждень англійської мови

Дата: 20 грудня 2018 о 11:06, Оновлено 20 грудня 2018 о 11:48
130 переглядів

Вивчати англійську можна нескінченно!

Тиждень англійської мови, який проходив у філії « Золочівська ЗОШ І-ІІ ст ». сприяв розвитку в учнів мовних, інтелектуальних і пізнавальних здібностей, готовності брати участь в іншомовному спілкуванні, а також допомагав закріпити уже вивчений матеріал.

Для учнів нашого навчального закладу тиждень розпочався з малюнків на тему : « Моя улюблена англійська літера », де вони могли пофантазувати і зобразити її у вигляді казкових персонажів, тварин і навіть людей. Давно очікувані подарунки учні навчального закладу зобразили на папері під час конкурсу « My future present. I wont…»

Учні 1-4 класів брали участь у грі-подорожі по станціях « English is fun! », де на них чекала цікава та захоплююча мандрівка, яка супроводжувалася веселими піснями з рухами асоціативних символів та фізкультхвилинками, вивченими під час навчального процесу. Зокрема традиційні та альтернативні методи навчання були використані в інтелектуально – розважальній програмі « Interesting English » для учнів 5-9 класів.

Зима – чарівна пора року, яка несе із собою багато свят. Діти з нетерпінням чекають Нового Року та Дня Святого Миколая. Відчути наближення улюблених свят допомогла робота зі стінгазетами на новорічну тематику.

Вчителі, батьки та учні мали змогу побачити цікаві моменти уроків англійської мови у фотоколлажі під назвою « Our English lessons ».

Відеоопитування на тему, для чого вам вивчати англійську мову, всіх приємно вразило. Робота над створенням якого проводилась з початку навчального року. Відповіді дітей були різноманітні. Хтось пов’язує її зі своєю майбутньою професією, для когось це спосіб спілкування з людьми усього світу, і навіть з метою удосконалення себе. « Із знанням англійської мови легше знайти роботу своєї мрії, а також подорожувати », - повідомили семикласники. « Вивчати англійську цікаво та весело! » - активно розповідали вихованці молодшої школи. Всі вони полюбляють співати, танцювати, гратися та розповідати вірші, а з вивченням нової лексики у них з’являється все більше можливостей для цього.

Після перегляду відеоролика команди переможців були нагороджені грамотами. А за результатами шкільної олімпіади « Всеосвіта Зима 2018-2019.» дипломи та сертифікати за знання англійської мови, отримали кращі учні школи. Для мотивації та заохочення всі учасники тижня отримали шкільне приладдя у подарунок.

Дійсно, вивчення мови – це цікавий та пізнавальний процес. В народі кажуть: « Person lives as many lives as many languages does he know », - що перекладається як: “Людина проживає стільки життів, скільки мов вона знає”. Отож: « Let”s start вивчати English мову!»

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.